Servei camions grua d’auto càrrega i grues mòbils autopropulsades Manel Soler, S.L. i Marcel Soler, S.A.

La Nostra història és la d'una empresa Marcel Soler, S.A. amb més de 50 anys d'antiguitat sent una de les pioneres a Catalunya i Grues Manel Soler S.L. creada el 2015 per tal de poder aportar millor servei als nostres clients. La seva trajectòria i dedicació consoliden l'especialització que poden aportar al client.

 


 

Grues Marcel Soler, S.A. des de 1960 amb tu

La patronal.jpg

Marcel Soler Tarrés va començar a dedicar-se a la reparació de vehicles el 1965, començant el negoci del desballestament de vehicles. En aquesta època, durant els anys 60, neix la primera ubicació de l'empresa de gruas a Manresa, ubicada a la Carretera Cardona 118 de Manresa.

Durant aquest primer moment, l'empresa centrava la seva activitat en el desballestament  de vehicles, però a causa de la necessitat del transport, adquireixen la seva primera grua.

Amb el bon funcionament del desballestament a Manresa, l'empresa va adquirir un nou solar amb més espai, així com la primera grua per remolcar camions. Des de llavors, cada any incrementaven la flota de grues, convertint-se en l'empresa de grues a Manresa de referència a tot el Territori. 

 

 


 Una trajectòria de creixement

"A mitjans dels anys 70 vam començar a caminar, hem sabut créixer per mantenir-nos com una empresa que aposta per l'especialització, qualitat i experiència en el sector."

 


MEMORIA HISTORICA

Expansió e innovació continuada

Des de llavors hem augmentat la cartera de clients, composta per empreses de sectors com la construcció, mineria o indústries de tot el Territori.

Dades de Grues Manel Soler, S.L. i Marcel Soler, S.A.

Adreça fiscal
C/ Esports 102
Castellnou del Bages
Adreça comercial
Av. Pirelli S/N
Manresa
Magatzem de maquinària:
Pol.Ind. de Bufalvent (Manresa)

Contactar:

Grúas Marcel Soler, S.A.:  : 93 872 89 42
Grues Manel Soler, S.L.:  : 661 40 67 01
 gruesmanelsoler@hotmail.com
gruesmarcelsoler@gruesmarcelsoler.com